Публикации: 873
Теми: 410
Член от: May 2021
Радар Детектор: Различни
Принципно Ескорта е по-висок клас въпреки, че е по-стар. Ако мислиш да го продаваш можеш да пишеш ЛС.
Публикации: 13
Теми: 1
Член от: Aug 2022
Малко допълнение по темата,Детектора на Х банда работи добре.Друг е въпроса,че астрите се крият и само за момент пускат камерата и я изключват.Във града не се чува настроил съм го под 50км. да не издава звук.Извън града пропищява на К доста рядко и все фалшиви сигнали. (Ескорта ме побъркваше)Кордон във моя град няма.Най близката е във Варна, но не съм я срещал кагато пътувам до там.Проблем ще се окажат унгарските триноги.Залагат ги навсякъде и ги крият.Само веднъж ми изписка на Лазер и дотам. може да е бил някакъв отразен сигнал. Иначе съм минавал покрай десетки триноги и не реагира.Вече вземах да се замислям за нещо по сериозно.То времето ще покаже.
Публикации: 873
Теми: 410
Член от: May 2021
Радар Детектор: Различни
Вариантите са ти два. Ако срещаш предимно Астри и унгарските си вземи Valentine 1 Gen 1 по-нова версия. Другият вариант за 99% успеваемост срещу унгарските ти е джамера. Реално ако не срещаш Кордон няма смисъл да държиш К банда включен поне за момента. Стационарните предлогам си ги знаеш къде са, така, че К банда не ти трябва да шуми излишно.
Публикации: 188
Теми: 13
Член от: Jul 2021
всяко стъкло пречи иалко или повече
няма как да разбереш без да пробваш КОНКРЕТНО с твоето какво се случва
един и същ модел кола може да е с различни видове стъкло фабрично, да не говорим за смяна тип Кобра след време