Публикации: 19
Теми: 1
Член от: Aug 2022
Радар Детектор: Whistler GT-438G
Здравейте.
Има ли някой наблюдение или информация за Whistler GT-438G с GPS? Разгледах подробно параметрите и спецификациите на модела. Допадна ми, че "проблемните" TFSR и FDSR филтри на Whistler, в този модел липсват. Също така има полезни екстри, а и цената му е приемлива.
Какво е вашето мнение, имате ли някакъв опит или впечатления, и какво бихте ми споделили конкретно за този модел?
Благодаря предварително.
... Има ли смисъл, като няма значение ...
Публикации: 188
Теми: 13
Член от: Jul 2021
нямам опит с конкретния модел, но без филтри ЩЕ ТЕ ПОБЪРКА
бях пробвал про93 без тфср/фдср и с максимален ХК филтър, но не става
26-08-2022, 03:20 PM
(Последна редакция: Преди 31-08-2022, 09:33 AM от
b.shterev.)
Всъщност пропуснах да спомена, че има 4 нива на филтриране в Х и К банда...., а в Ка банда са само 2 нива.
Освен това, има възможност за избор на каква скорост да се включат AUTO QUIET SPEED и SPEED MUTE опциите.
Публикации: 873
Теми: 410
Член от: May 2021
Радар Детектор: Различни
Ка банда не ни касае поне за момента.
Здравейте,
Прочетох мнения тук в форума и ревюта в сайта, за настройки на радар детектори, и имам един въпрос. В повечето от тях се препоръчва функцията POP да бъде изключена, но за някои модели се препоръчва да е включена. Може ли информация защо е така при различните модели, и какво е препоръчително за моя модел Whistler GT-438G?
Благодаря предварително.
Публикации: 873
Теми: 410
Член от: May 2021
Радар Детектор: Различни
При някой модели ПОП функцията подобрява засичането на Кордона. При Униден е осезаема разликата. Дали с Уистлъра е така само с проба може да се каже. Принципно ако нямаш повече фалшиви с включен ПОП и детектора се държи по същия начин както и с изключен е препоръчително да го оставиш включен.
Прочетох ревюто на Whistler PRO-93GXI, и там също се препоръчва да е включен POP режима. Затова ще направя проба и ще преценя.
Благодаря много за информацията.