Радар Детектор Whistler GT-438G -
b.shterev - 26-08-2022
Здравейте.
Има ли някой наблюдение или информация за
Whistler GT-438G с GPS? Разгледах подробно параметрите и спецификациите на модела. Допадна ми, че "проблемните" TFSR и FDSR филтри на Whistler, в този модел липсват. Също така има полезни екстри, а и цената му е приемлива.
Какво е вашето мнение, имате ли някакъв опит или впечатления, и какво бихте ми споделили конкретно за този модел?
Благодаря предварително.
RE: Радар Детектор Whistler GT-438G -
oxygen - 26-08-2022
нямам опит с конкретния модел, но без филтри ЩЕ ТЕ ПОБЪРКА
бях пробвал про93 без тфср/фдср и с максимален ХК филтър, но не става
b.shterev - 26-08-2022
Всъщност пропуснах да спомена, че има 4 нива на филтриране в Х и К банда...., а в Ка банда са само 2 нива.
Освен това, има възможност за избор на каква скорост да се включат AUTO QUIET SPEED и SPEED MUTE опциите.
DAleksandrov - 26-08-2022
Ка банда не ни касае поне за момента.
b.shterev - 08-09-2022
Здравейте,
Прочетох мнения тук в форума и ревюта в сайта, за настройки на радар детектори, и имам един въпрос. В повечето от тях се препоръчва функцията POP да бъде изключена, но за някои модели се препоръчва да е включена. Може ли информация защо е така при различните модели, и какво е препоръчително за моя модел Whistler GT-438G?
Благодаря предварително.
DAleksandrov - 08-09-2022
При някой модели ПОП функцията подобрява засичането на Кордона. При Униден е осезаема разликата. Дали с Уистлъра е така само с проба може да се каже. Принципно ако нямаш повече фалшиви с включен ПОП и детектора се държи по същия начин както и с изключен е препоръчително да го оставиш включен.
b.shterev - 08-09-2022
Прочетох ревюто на
Whistler PRO-93GXI, и там също се препоръчва да е включен POP режима. Затова ще направя проба и ще преценя.
Благодаря много за информацията.