Влезте с акаунт от вашата социална мрежа

За да виждате всички раздели във форума Ви е нужна РЕГИСТРАЦИЯ ! Можете да влезете използвайки вашата регистрация във Facebook или Google. Приятно прекарване във форума. x

Здравейте, имаме вече Viber група на форума. Който иска може да заповяда в нея от този линк: https://tinyurl.com/rdfbgviber x

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Предлагат и в България хора с частни коли да снимат нарушители на пътя

Резултат според мен ще е още повече несъбрани глоби. Мисля, че трябва да се преработят глобите. Да са както в някои страни са свързани с процент от заплатата, но в България понеже повечето се осигуряват на минимална заплата или са безработни, може да се свържат като процент от стойността на автомобила. Както застрахивателите си ползват каталози за оценка, спрямо тази оценка да се определят и глобите. Този последния на Околовръстното нямаше да дължи 1900 лв (които сигурно са му джобни за деня) за 35 фиша, а няколко хиляди, които шяха да му висят и които и държавата ще има повече ищах да си ги търси и някак си по може да има оправдание да иска да му вземе колата, както им се иска. Защото не едно и също един собственик на скъпа, мощна кола да си кара със 100 км над ограничението редовно и да дължи дневните си пари и един човечец с по евтина кола минал 40-50 км някъде заблеял се да му вземат половината месечна заплата. Не ме разбирайте погрешно не съм светец, но се старая да спазвам ограниченията, което не се получава винаги и после не ми е приятно. Всеки трябва да си плаща за тарикатлъците, но трябва да имат различна тежест наказанията по някакъв друг признак освен скорост.

[Изображение: uniden-r3-bar.png][Изображение: cobra-bar.png][Изображение: whistler-2-bar.png] 

Отговори

Съобщения в темата

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: / Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 3 гост(и)