За да виждате всички раздели във форума Ви е нужна РЕГИСТРАЦИЯ ! Можете да влезете използвайки вашата регистрация във Facebook или Google. Приятно прекарване във форума.
x
Здравейте, имаме вече Viber група на форума. Който иска може да заповяда в нея от този линк:
https://tinyurl.com/rdfbgviberx
Здравейте, искам да намеря настройките за моя whistler gt468 които предупреждават за унгарската тринога arh cam s1
Знам че може да ги лови но нямам правилните настройки гледал съм тези в ут на български но моите са различни като меню.
Aко някой знае как да ми пише на лс.
(Последна редакция: Преди 01-03-2022, 11:49 PM от Donchev_Air_View.)
С тези настройки
Детектора реагира на толсистемата и е много неприятно и дразнещо
буквално реагира на всяко отражение
Намира се ниско на челното стъкло по в ляво до шофьорското място колата е рено трафик 2019та
в тази си позиция засича Х банда на около 1км и спасява успешно челното стъкло мисля че не е атермично не е оцветени. Този детектор хваща ли унгарската тринога?
Имам и други настройки в менюто които незнам за какво са различни са от тези във вашите видеа.
Ето така е разположен детектора
Всички Whistler-и реагират на тол рамките. Като цяло имат доста фалшиви на лазер. Единственото което можеш да направиш е да изключиш Laser Segment 1. Но по този начин има вероятност някой път да почне да свири късно на лазерната тринога. При нея пулсовете се сменяват и то в голям диапазон.