Влезте с акаунт от вашата социална мрежа

За да виждате всички раздели във форума Ви е нужна РЕГИСТРАЦИЯ ! Можете да влезете използвайки вашата регистрация във Facebook или Google. Приятно прекарване във форума. x

Здравейте, имаме вече Viber група на форума. Който иска може да заповяда в нея от този линк:
https://tinyurl.com/rdfbgviber x

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова информация за Doppler и Monaco PRO

Здравейте, малко информация за SilverStone F1 Doppler и Monaco PRO.
С последните фърмуери, и двата детектора са започнали да засичат италианската Celeritas MVD 2020, но има едно голямо НО.
Доплера в началото в лице вадеше максимум 20м, сега с последния фърмуер в момента в лице около 150м по права линия което все още е крайно недостатъчно за всекидневна употреба по мое мнение. В гръб може и да свирне точно на нея, може и да не свирне.
Монако ПРО до скоро не можеше да я засича изобщо, с новия фърмуер вече е започнал да я вижда и засича, но пак има едно НО.
Максимума по права линия е около 200м. В гръб пак точно на нея свири.
Хубавото на Монакото е, че все пак има работещ Х банд, има Кордона, вече и Celeritas-а, може да се изключват ненужни сигнатури и реално за момента това е първия детектор който имаме с всичко работещо, но разбира се не перфектно.
На Коцето новата система поставена зад предмети, фарове и тн, НЕ РАБОТИ адекватно, въпреки, че казва, че може да се слага зад неща стига да не са метални. Ако някой обмисля покупка и монтаж, задължително да се вижда антената за адекватна защита.
И последно говорих с руснаците, казах им положението, помолил съм ги да сложат тази сигнатура на италианската, имат я вече от няколко месеца, уж е приета от фабриката в Южна Корея като добра, но вече от тук нататък всичко зависи от тях. Казал съм им, че в това си състояние аз Доплера не мога да Ви го предлагам, понеже за хардуера който има и цената която струва, представянето е много лошо и лично за мен не си струват парите особено ако го докараме до тук.
Та това са новостите, ако има нещо ново ще пиша пак.

[Изображение: alp-bar.jpg][Изображение: silverstone-sochi-bar.png][Изображение: waze-bar.png][Изображение: bmw-bar.jpg]

Отговори

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: / Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)