Публикации: 873
Теми: 410
Член от: May 2021
Радар Детектор: Различни
Можеш да се замислиш принципно за смяна на Whistler-а с новият Стелт, който се оказа доста сполучлив за нашите условия. Там вече с допълнителният сензор имаш повече шанс отколкото с Whistler-а.
Публикации: 19
Теми: 1
Член от: Aug 2022
Радар Детектор: Whistler GT-438G
21-08-2023, 09:07 AM
(Последна редакция: Преди 21-08-2023, 09:08 AM от
b.shterev.)
Много разумно предложение. Прочетох ревюто и изгледах твоите клипове за новия модел. Наистина са подобрили нещата. Преди години на единия ми автомобил използвах Stelth RG Радар Детектор За Скрит Монтаж и бях изключително доволен. Вероятно отново ще заложа на този модел, но в по новата му версия ERS, когато ми се наложи да използвам по качествен радар детектор.
Но в сегашната ситуация с моя автомобил, и начина по който го използвам в момента, наличието на радар детектор в него е по скоро "навик", че винаги съм използвал радар детектори, отколкото полезен уред. Общо взето си е напълно излишен, освен в много редките моменти, когато пътувам извън града.
... Има ли смисъл, като няма значение ...
Публикации: 19
Теми: 1
Член от: Aug 2022
Радар Детектор: Whistler GT-438G
Аз съм в гр. Пловдив и си ползвам автомобила само до работа, която е на 4 км по главен булевард. При нас все още Кордон няма, често се ползват Астрите с Х банд и рядко с лазерната тринога, но на такива места, които са известни и на децата.
Наложи ми се да пътувам по магистралата наскоро и ми направи впечатление, че ми писка на Лазер от рамките с камерите за набюдение, а понякога се задейства и от други автомобили. Затова попитах кои лазерни сегменти е добре да се ограничат, щом така и така на радар детектор не може да се разчита за лазерната тринога.
Поздравления за обстойните ревюта.
... Има ли смисъл, като няма значение ...