5 часа
Здравейте. Включвам се с една неприятна новина. В скоро време започна да се случва доста често, Кордон триногата да се засича трудно, някой път изобщо. Това което най-вероятно е станало е, че е мръднал от честотата си и с това се е променил подписа. За съжаление ние няма какво да направим докато не дойде време за годишната инспекция и да се надявам там да видят, че нещо не е наред и да бъде спрян или оправен. С мръдването си от честотата може и да дава грешни стойности и с това измерванията да не бъдат точни, което е много трудно доказуемо ако на някой му се случи.
Та искам да Ви успокоя, че проблема не е във вашия детектор, а в самата тринога.
С Доплер ми се случи да свирне в лице на 150м което до сега никога не се беше случвало. След това след час в гръб я хванах от 200-300м, но когато подписа не отговаря на 100%, се случва точно това, детектора не знае дали е фалшив или не сигнала.
Уведомил съм и руснаците за това, и те също потвърдиха, че може да се случи това с антената или да има външна намеса, което е незаконно.
Кой оправя Кордоните сега след санкциите срещу Русия за мен е загадка и не знам колко адекватна поддръжка получават.
Руснаците искат сериен номер на Кордона. Ако някой има такава информация може да ми пише на лично да им предоставя, да видим какво ще кажат
Та искам да Ви успокоя, че проблема не е във вашия детектор, а в самата тринога.
С Доплер ми се случи да свирне в лице на 150м което до сега никога не се беше случвало. След това след час в гръб я хванах от 200-300м, но когато подписа не отговаря на 100%, се случва точно това, детектора не знае дали е фалшив или не сигнала.
Уведомил съм и руснаците за това, и те също потвърдиха, че може да се случи това с антената или да има външна намеса, което е незаконно.
Кой оправя Кордоните сега след санкциите срещу Русия за мен е загадка и не знам колко адекватна поддръжка получават.
Руснаците искат сериен номер на Кордона. Ако някой има такава информация може да ми пише на лично да им предоставя, да видим какво ще кажат
![[Изображение: waze-bar.png]](https://rdfbg.eu/images/userbars/waze-bar.png)
![[Изображение: bmw-bar.jpg]](https://rdfbg.eu/images/userbars/bmw-bar.jpg)