Влезте с акаунт от вашата социална мрежа

За да виждате всички раздели във форума Ви е нужна РЕГИСТРАЦИЯ ! Можете да влезете използвайки вашата регистрация във Facebook или Google. Приятно прекарване във форума. x

Здравейте, имаме вече Viber група на форума. Който иска може да заповяда в нея от този линк:
https://tinyurl.com/rdfbgviber x

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Настройки през приложение

Здравейте 
Ползвам Valentine gen1…има направени настройки през приложение…и така го ползвам към момента.Въпроса ми е …ако го свържа с друго приложение… например V1connection…ще мога ли да видя какво е настроено или всичко ще се ресетне…при първоначалното свързване? И ако аз настроя нещо по детектора …и после не се ползва приложението …ще си останат ли промените? 
Малко сложно зададох въпроса!
Отговори

Не мога да ти кажа с точност, но повечето приложения имат настройки които са активни само когато е свързан детектора. В менюто на детектора такива настройки не фигурират и те са в сила само докато детектора е свързан. По-скоро кажи каква е целта и какво точно искаш да направиш, за да видим дали ще има промени.

[Изображение: waze-bar.png][Изображение: bmw-bar.jpg]

Отговори

Явно има  направени някакви промени по детектора от заводските, доста е тих на К банд ( спрямо стария който ползвах).Също така виждам, че е изключен и Ка банд.
 Имам модул за връзка, който още не съм ползвал.Та ако го свържа, тези  съществуващи вече настройки ще се ресетнат ли, и ще може ли да се видят на телефона?
Отговори

Свържи го с официалния апп на В1 и ще видиш какво е активирано преди да променяш.

[Изображение: waze-bar.png][Изображение: bmw-bar.jpg]

Отговори

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)