Влезте с акаунт от вашата социална мрежа

За да виждате всички раздели във форума Ви е нужна РЕГИСТРАЦИЯ ! Можете да влезете използвайки вашата регистрация във Facebook или Google. Приятно прекарване във форума. x

Здравейте, имаме вече Viber група на форума. Който иска може да заповяда в нея от този линк: https://tinyurl.com/rdfbgviber x


Джамер Armour XR-9500
#1

Здравейте ,някаква по-сериозна информация , мнения , доволсво недоволство относно джамер Armour xr-9500 предлагано от колега във форума ? 
Все някой го има , да сподели ..!!
Отговори
#2

Уж колегата Мирослав който го сложи, имаше клипове, всичко било точно, но когато му ги поисках, полицаят не му ги дал, понеже го било страх. Много съмнителна история.... Реално джамера работи, но как се справя за момента няма достоверна информация.

[Изображение: cobra-bar.png][Изображение: silverstone-sochi-bar.png][Изображение: waze-bar.png][Изображение: bmw-bar.jpg]

Отговори
#3

Ха сега де !!! Значи към момента нищо реално ,само думи..!!
Следя за развитие .
Отговори
#4

Аз поне не мога за момента да кажа нищо на 100%. Така на думи всеки може да коментира. Реално този човек преди това имаше Кио система, която наистина не беше монтирана правилно в началото и не заглушаваше качествено. Ходи няколко пъти и я направиха да работи на 100% и даже гледах клипове в които нямаше никакъв проблем нито отпред нито отзад. След месеци се включи във форума, да съм му съдействал да си вземе парите за нещо което е сложил преди 1 година и при това уж работещо.
Било спряло да заглушава отпред и такива неща. Ами чисто логично е, че ако по цял ден ходиш и тестваш, ще издухаш диодите които пускат сигнал, защото те не са направени за нон стоп тестове или да гръмнеш CPU-то. Но не исках да навлизам в спорове.
Явно от Авител са клекнали и са му върнали парите, което аз лично не бих направил, но човека си е мрънкач.
Не се учудвам утре като издуха диодите на Х армора да смени песента и да почне да ги плюе както в момента прави с Киото.
Позволявам си да напиша този коментар тук, а не в групата понеже не искам да стават излишни кавги там. Който се интресеува ще стигне до тази тема и ще прочете написаното тук.

[Изображение: cobra-bar.png][Изображение: silverstone-sochi-bar.png][Изображение: waze-bar.png][Изображение: bmw-bar.jpg]

Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: / Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)