05-05-2022, 07:55 PM
(Последна редакция: Преди 05-05-2022, 08:11 PM от DAleksandrov.)
Днес имах странна случка с моят детектор. Както си седях в колата с изключен мотор и си ровичках по телефона, изведнъж се обади на К банд Кобрата и като си вдигнах главата пред мен имаше полицейска Киа която тамън завива срещу мен. Не мога да потвърдя, че сигнала е на 100% от нея, но там където бях спрял нямаше нито други коли, нито автоматични врати или нещо което да предизвиква фалшиви сигнали. Всичко се разви за 3 секунди и в момента в който зави и потегли детектора пак спря. Веднъж докато се разминавах с една Киа пак имах подобна случка, но тогава имаше трафик и пак не можах да гарантирам, че сигнала е от нея. До колкото всички знаем за момента Киата не я използват за снимане за скорост, но интересното е ако сигнала е бил от нея, защо е бил включен радара. Сигнала беше на 24.14 на първа степен на Кобрата.
Тя се поява там където съм оградил с червен кръг, а аз съм от другата страна на паркинга срещу нея.
Тя се поява там където съм оградил с червен кръг, а аз съм от другата страна на паркинга срещу нея.