11-10-2021, 11:15 PM
Здравейте на всички във форума... Наскоро купих новата cobra rad 480i и реших да споделя с всички първи впечатления от употребата. За първи път ползвам такова устройство, но късмета на честитката {400лв.}-лазерна изненада от ARH-CAM-S1 май беше, може и да греша хлопна в мойта поща, та реших следващата инвестиция да е за детектор. Не е използван много но от представянето на rad 450 от DAleksandrov са почти идентични дори едни и същи. За дистанцията за която го хвалят и за която се навих да го взема не е изпробвана защото градчето е малко и кукито се е покрило от доста време, но по нататък ще споделя.. За филтъра незнам дали е добър по принцип е мълчалив в града и на новите коли, но на автоматичните врати си свири доволно.маркирвам с бутона MARK но пак си им свири или аз него правя правилно или неработи. Който знае да споделя. И благодарности на DAleksandrov за положения труд..
Честоти които е засичал:
Х band 10.60 - Trafic camera засича е от около 200 метра зависимост от посоката от която идваш може и от 50 метра
К band на вратите е голямо разнообразие но най лошия сигнал беше 24.150 на който съвпада CORDON M Май беше. Но в нашия град го няма още
Засече и нещо на KA band 33.58 точноста тук не е сигурна но нали бил неизползваем все още от кукито - (поне така бях запомнил от някъде) и него запомних точно.
Засега това от мен и безпроблемно шофиране на всички..
Честоти които е засичал:
Х band 10.60 - Trafic camera засича е от около 200 метра зависимост от посоката от която идваш може и от 50 метра
К band на вратите е голямо разнообразие но най лошия сигнал беше 24.150 на който съвпада CORDON M Май беше. Но в нашия град го няма още
Засече и нещо на KA band 33.58 точноста тук не е сигурна но нали бил неизползваем все още от кукито - (поне така бях запомнил от някъде) и него запомних точно.
Засега това от мен и безпроблемно шофиране на всички..