Здравейте, налична е вече VIP група за потребителите. Вижте как да станете нейн член и какви са ѝ предимствата ?
Какво получаваме когато сме в тази група ?
- достъп до информация само за потребители от тази група
- червен никнейм
- титла VIP
- скоро и други благинки
Как да станем членове на тази група?
- писане на интересни и полезни теми свързани с тематиката на форума
- помагане с добри отговори на въпроси на потребителите
- помощ за развитието на форума
Аз, като админ на форума, чета и следя вскяка тема и виждам кой как се включва в темите. В момента е много лесно да станете VIP потребител, стига да отделяте по 5 мин на ден на форума и да отговаряте на новите въпроси с качествени отговори и също така когато имате малко време да напишете интересна тема свързана с тематиката на форума. Може да бъде лично преживяване, информация която сте открили в интернет и т.н.
Бъдете сигурни, че тези неща аз ги виждам и ако някой заслужава титлата, то той ще я получи. Всеки който отделя от времето си за форума ще бъде възнаграден по един или друг начин.
Успех на всички и притно прекарване във форума. Опитвам се то да бъде такова за всички вас
Какво получаваме когато сме в тази група ?
- достъп до информация само за потребители от тази група
- червен никнейм
- титла VIP
- скоро и други благинки
Как да станем членове на тази група?
- писане на интересни и полезни теми свързани с тематиката на форума
- помагане с добри отговори на въпроси на потребителите
- помощ за развитието на форума
Аз, като админ на форума, чета и следя вскяка тема и виждам кой как се включва в темите. В момента е много лесно да станете VIP потребител, стига да отделяте по 5 мин на ден на форума и да отговаряте на новите въпроси с качествени отговори и също така когато имате малко време да напишете интересна тема свързана с тематиката на форума. Може да бъде лично преживяване, информация която сте открили в интернет и т.н.
Бъдете сигурни, че тези неща аз ги виждам и ако някой заслужава титлата, то той ще я получи. Всеки който отделя от времето си за форума ще бъде възнаграден по един или друг начин.
Успех на всички и притно прекарване във форума. Опитвам се то да бъде такова за всички вас