Влезте с акаунт от вашата социална мрежа

За да виждате всички раздели във форума Ви е нужна РЕГИСТРАЦИЯ ! Можете да влезете използвайки вашата регистрация във Facebook или Google. Приятно прекарване във форума. x

Здравейте, имаме вече Viber група на форума. Който иска може да заповяда в нея от този линк:
https://tinyurl.com/rdfbgviber x

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем със засичането на Кордон триногата

Здравейте. Включвам се с една неприятна новина. В скоро време започна да се случва доста често, Кордон триногата да се засича трудно, някой път изобщо. Това което най-вероятно е станало е, че е мръднал от честотата си и с това се е променил подписа. За съжаление ние няма какво да направим докато не дойде време за годишната инспекция и да се надявам там да видят, че нещо не е наред и да бъде спрян или оправен. С мръдването си от честотата може и да дава грешни стойности и с това измерванията да не бъдат точни, което е много трудно доказуемо ако на някой му се случи.

Та искам да Ви успокоя, че проблема не е във вашия детектор, а в самата тринога.

С Доплер ми се случи да свирне в лице на 150м което до сега никога не се беше случвало. След това след час в гръб я хванах от 200-300м, но когато подписа не отговаря на 100%, се случва точно това, детектора не знае дали е фалшив или не сигнала.

Уведомил съм и руснаците за това, и те също потвърдиха, че може да се случи това с антената или да има външна намеса, което е незаконно.

Кой оправя Кордоните сега след санкциите срещу Русия за мен е загадка и не знам колко адекватна поддръжка получават.

Руснаците искат сериен номер на Кордона. Ако някой има такава информация може да ми пише на лично да им предоставя, да видим какво ще кажат

[Изображение: waze-bar.png][Изображение: bmw-bar.jpg]

Отговори

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)