Публикации: 4
Теми: 0
Член от: Jul 2023
Здравейте
Нов съм в форумът изгледах всички клипове и ревюта и съм се насочил към Whistler pro 93gxi ,stelth rg79ht или новият Стелт rg79ht ERS след като изгледам ревюто.По принцип съм за българското но доколкото разбрах обратната връзка с пройзводителят е трудна.Новобранец съм в тая тема и очаквам някакви насоки.
Поздрави.
1 потребител изказва благодарност на roninmm за това мнение:1 потребител изказва благодарност на roninmm за това мнение:
• DAleksandrov
Публикации: 188
Теми: 13
Член от: Jul 2021
От какво ще се пазиш е важният въпрос
Публикации: 873
Теми: 410
Член от: May 2021
Радар Детектор: Различни
Това са Астрите. Изчакай да видим как е новият Стелт и дали си заслужа. Още малко ми остана да го тествам и ще направя ревюто.
Публикации: 65
Теми: 11
Член от: Aug 2021
Радар Детектор: Uniden R8
Те всички детектори засичат диапазона на този радар ( TFR1-M 590 ) .
Въпросът е дали искаш да се пазиш от кошмарните Кордони и какво да си вземеш срещу тях ?
За лазерните триноги ти са нужни джамъри, но когато видиш цената им , може и да се откажеш.
Публикации: 4
Теми: 0
Член от: Jul 2023
Здравейте Колеги.
Попадна ми една обява за Stelth rg79ht използван,насочил съм се към използван защото не пътувам често и няма да го ползвам много..но ако искам да правя ъпдейти или нещо ремонт!Нов или използван да взема това е въпросът.
Поздрави
Публикации: 873
Теми: 410
Член от: May 2021
Радар Детектор: Различни
Изчакай малко да завърша ревюто на новият им Стелт, понеже е доста по-различен спрямо старият. Ако нямаш Кордони в твоят регион може и старият да ти свърши работа.