11-04-2023, 02:34 PM
Кордон между Тракия и моста за Казичене. Титана почна около 900 метра. К чувствителност на минимум, К филтър изключен, МРЦД включено.
След това поспря и започна пак.
Преди това тъкмо бях пуснал и Кобрата. Тя започна на 300м макс.
И малко други размисли.
Пуснал съм да не бипка под 40км/ч (авто мют)
Включил съм авто сити режим на 65км/ч (между 40 и 65 бипва единично при засичане, без промяна на чувствителност)
Като цяло го карам с изключен К филтър заради Кордона и включено МРЦД което реално го ползвам като лек филтър (с риск в сложна ситуация да филтрира кордона)
Друг плюс на детектора е, че дори с тази минимална филтрация фалшивите сработвания като цяло са къси за по няколко секунди в общия случай. Не е като старите като захапе и да не пуска с километри.
След това поспря и започна пак.
Преди това тъкмо бях пуснал и Кобрата. Тя започна на 300м макс.
И малко други размисли.
Пуснал съм да не бипка под 40км/ч (авто мют)
Включил съм авто сити режим на 65км/ч (между 40 и 65 бипва единично при засичане, без промяна на чувствителност)
Като цяло го карам с изключен К филтър заради Кордона и включено МРЦД което реално го ползвам като лек филтър (с риск в сложна ситуация да филтрира кордона)
Друг плюс на детектора е, че дори с тази минимална филтрация фалшивите сработвания като цяло са къси за по няколко секунди в общия случай. Не е като старите като захапе и да не пуска с километри.