01-04-2022, 08:10 AM
(Последна редакция: Преди 01-04-2022, 08:14 AM от Infinity_bg.)
(29-03-2022, 03:50 PM)oxygen написа: ако колата ти има лазерни далекомери това ще го задейства когато си близо до нещо или при някой отражателни табели.
Това тотално разказва играта на теоретичната възможност да засечеш Лидар.
Ми принципно Волвото има система за автоматично спиране, но не съм сигурен дали работи посредством радиовълни или лазер, мисля че има горе на огледалото някакво око, но дали е лазер не мога да кажа със сигурност. И отпред в самата решетка има от едната страна кутия в която съм чел, че е системата за мерене на разстоянието за темпомата. Но аз имам само Круиз контрол, нагласям си километрите, но не следи колата пред мен и не намалява автоматично защото я нямам тази екстра.
(29-03-2022, 04:31 PM)DAleksandrov написа: Щом срещу стена ти свири на Laser значи колата ти има такава система. Принципно Х банда са редки фалшивите. Имам съмнения, че FDSR филтъра е като на европейските версии. Трябваше да си поръчаш версия завършваща на R.
Еми поръчах го от САЩ Ебей... То този модел го няма никъде дори втора ръка. Ама ще видим тествам го... Днес по Ботевградското точно след представителтсвото на хонда и след детелината имаше една полицейска Астра която май беше с радар, но Уислъра мълчеше. Може да са седяли просто, но на изключен. А функцията POP да седи ли изключена или може и да я включа? В момента съм я спрял.