29-03-2022, 08:47 AM
(25-03-2022, 05:38 PM)DAleksandrov написа: Здравейте. Да аз тук съм написал, че са 2 различни версии с 2 различни фърмуеъра:
https://daleksandrov.eu/2022/01/03/radar...hatleniya/
Твоят мисля, че се води малко по-нов, но нямам идея как ще се справя тук в БГ. При тези които завършват на R няма FDSR филтър, а при тези на S има.
Покарай и виж как е, но моята бройка има много малко фалшиви на К банда.
Ами за сега докато карам по пътя който ходя всеки ден наработа, не съм засичал нито триноги нито други радари. Забелязвам че в Х- банда често засича сигнали, понякога прави два бипа, но до там, няма реална аларма. Вероятно ги филтрира, защото виждам как вдига скалата, но реално пищене или светене от страна на радара няма. Обаче забелязах, че се активира една друга аларма която според мен е лазерния детектор и то не винаги се слечва. Понякога когато спирам зад кола на светофар и също ми се случва когато си паркирам колата в гаража и приближа много стената започва да пищи и изписва на дисплея LSR и вероятно някакво разстояние. Още не знам как да го изключа, но мисля че е нещо свързано с LSR LSID [LASER SIGNATURE ID (LSID) laser identifier indicates the Pulses Per Second (PPS) transmitted by Speed Laser or other forms of laser sources].