RE: Антирадар Cobra XRS 9950 -
DAleksandrov - 08-05-2023
(08-05-2023, 10:11 AM)Simeon_Aykov написа: Хайде да поставим лесния въпрос вие кой АР бихте си купили за Варна-София за градско и междуградско, кой от всички модели бихте подредили по надеждност и цена...
За София-Варна пътя бих избрал Valentine 1 Gen 1 от последните версии, понеже по пътя ще срещам Астри на Х банд и лазерни триноги. Има и стационарни камери, но за тях примерно бих разчитал на Уейз или бих ги знаел къде са ако карам често този път.
Valentine 1 Gen 1 има хубава детекция на Х банд и най-голям шанс да засека евентуално лазерната тринога преди да бъда в обхвата ѝ.
Simeon_Aykov - 08-05-2023
Имал ли си възможността да тестваш Fujida Magna и
Neoline X-Cop 5900s/6000s или Silverstone F1 Monaco S, кой от тези 3 модела си пробвал, понеже мога да си ги доставя от русия?
Трябва да сме на ясно освен за американския пазар с тяхната Cobra, какво пише из руските форуми за надежден радар с най-широк спектър от функционалности...
Отговорих ти по-нагоре, че не съм пробвал нищо от изброениете, но от всички руски които съм пробвал единствено SilverStone Sochi Z и Sochi PRO стават, като за PRO-то не е от най-добрите избори.
Купи и пробвай, явно не те интересува какво ти казвам от моя опит до сега
Пак ти го казвам за последен път, всеки разработчик си прави радарите за техните си пазари. Ние освен с Кордона, нямаме нищо общо с руските системи и последно освен дали засича един радар е много важен също така и филтъра за фалшиви сигнали.
А и още нещо, повечето от руските детектори вече спират Х банда, понеже те там нямат, така, че внимавай какво ще си купиш или дори и да има Х банд, липсва какъвто и е да филтър.
oxygen - 08-05-2023
Ако имаш канал за доставяне на детектор от Русия сподели
Simeon_Aykov - 08-05-2023
Имам приятели в украйна и русия, могат да ми донесат. Проблема е, че много четох и гледах коментари и качени клипове от Администратора, което е много добре, но самия той казва, че няма универсален, който да работи надеждно за всичко, а по негови съвети трябва да сложа 3 АР, за София, за извънградско и за спокойствие в градовете... Valentine 1 Gen 1, RAD 350 & Sochi Z... така ще закрепим положението някак с филтри и въдици на сигнали... ама не съм виждал някой да кара с 3 АР, малко трябва да е мръднал
та за това е тая драма, щото няма на пазара читав АР да го сложиш и хем филтрите му да са филтри, хем да хваща всичко...
Ако искаш нещо което да върши работа положението е следното:
1. Детектор за Астрите и Кордона
2. Лазерен заглушител за лазерната тринога
3. Уейз за доклади по пътя и стационарните камери
Това е истината. Няма детектор който да лови всичко и да върши работа за всичко. Всеки има плюсове и минуси.
Другото което е, дори и Валантайна няма да ти свърши на 100% работа срещу лазерната тринога. Просто технологията е таква, че лъча е петно, а не като радарните сигнали да се разпръсва навсякъде.