Радар Детектори Форум БГ

Пълна версия: Stelth RG300 и Cordon
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Дискусия от ФБ:

Стелт-а RG300 на К банда хваща кордона от около 600м. Снощи на ботаническата бяха го сложили, нарочно минах два пъти да се убедя.
Отговори:

Кога за последно си го ъпдейтвал колега, и къв му е серийния номер,на гърба.

Само базата данни от официалния сайт мисля преди година, даже 2. Ще го видя после серийния номер и ще го напиша. Купувал съм го преди около 5 години.

моя е над 10 години и сериен номер под 700 и сигурно за това няма ъпдейт за него вече.

то и за моя няма, в началото даже мейли ми пускаха с базата данни, ама нещо умря работата... мисля че 4000 и някой си номер е моя по спомен.

с дистрониците радарите на огледалата как се справя, моя пищи като луд,за това съм изключил Ка банда.

направо ми идва да го метна през прозореца понякога, Ка и при мен е изключен, К банда пищи навсякъде ама го държа пуснат

И при мен е така,май за нищо не стават вече.

Когато си "засичате" детекторите на Ботаническата в посока Младост, имайте предвид, че K банда се включва малко преди това (от ОМВ, Шел, Макдоналдс, не знам точно). И детектора не успява да млъкне преди да влезете във вълните на Кордона.

да, моя млъква обаче веднага след шел-а.Снощи почна да пищи от началото на локалното. Камерата беше сложена на високото горе.

Зависи от детектора принципно. Някой наистина почват да свирят около бензиностанцията, но точно преди да започне за Кордона в повечето пъти са тихи. RAD 450 мълчи на всички бензиностанции и започва направо на Кордона.

Моя си мрънка там (РАД450). И ако надам газ след стационарката, не успява да млъкне преди вълните на Кордона. Ако карам с 60 вероятно ще успее

моя не свири. Единствено се обажда на светофара преди ОМВ-то посока Ринг Мол и после е тих. Случвало се е и да свирне, но рядко. За сметка на това Ексортите сменят даже 2-3 сигнала докато стигнеш Ботаническата за Кордона.

Ще ти снимам да видиш. Моя е на максимална чувствителност и в града.

Е и моя ама явно може да има разлика от детектор до детектор.